Kemungkinan Pendapatan Daripada Tinjauan Berbayar

 

Dapatkan Wang Tambahan

Walaupun berkongsi pendapat anda melalui tinjauan dalam talian dan ujian produk ialah cara terbaik untuk memperoleh wang tambahan atau menambah pendapatan anda, kami adalah orang pertama yang mengakui ia tidak akan menjadikan anda kaya. Tetapi dengan menumpukan sedikit masa untuknya setiap hari, anda boleh memperoleh sehingga RM1000/Sebulan.

Jumlah yang anda boleh perolehi benar-benar bergantung pada beberapa faktor, termasuk berapa banyak masa yang anda ingin laburkan, umur dan jantina anda, maklumat demografi lain juga mempengaruhi pendapatan anda, serta ketersediaan kerja daripada syarikat kaji selidik individu.

Banyak tinjauan boleh diselesaikan dengan mudah dalam masa kurang daripada 20 minit. Syarikat tinjauan secara purata akan menawarkan anda RM10* setiap tinjauan.

Untuk memperoleh RM1000/Sebulan, anda perlu mengambil 5 tinjauan setiap hari yang menawarkan purata RM10* setiap tinjauan (berdasarkan tinjauan purata 20 minit ini bersamaan dengan lebih sedikit 3 jam bekerja sehari). Jelas sekali jika anda dijemput ke tinjauan yang membayar lebih, anda akan dapat mengambil kurang tinjauan. Sebagai contoh, anda boleh menyertai 5 syarikat tinjauan yang berbeza dan mengambil 2 tinjauan untuk setiap syarikat setiap hari atau melakukan 10 tinjauan setiap hari untuk 2 syarikat yang berbeza, pilihan di tangan anda.

 

Maksimumkan Keuntungan Anda

Kami amat mengesyorkan agar anda mendaftar ke sebanyak mungkin syarikat tinjauan yang kami cadangkan, dengan melakukan ini, anda akan memaksimumkan potensi pendapatan anda dan meningkatkan peluang anda untuk ditawarkan tinjauan berbayar yang lebih murah hati. Selain itu, ini adalah cara yang bagus untuk memastikan tinjauan tersedia untuk anda apabila anda ingin mengambilnya.

Daftar secara percuma dan mula menjana pendapatan hari ini.

*Berdasarkan kemungkinan pendapatan, ini berbeza disebabkan oleh demografi ahli panel, pendapatan berbeza dari seorang ke seorang dan tinjauan ke tinjauan.